Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Beste Jan en Willem,
Wat hebben wij genoten afgelopen dinsdagavond. Prachtige natuur en omgeving. Fantastisch verteld door Jan. En....vlak voor het eindpunt de wolfsvarkentjes met de jonge biggen, je zou bijna denken dat Jan en Willem dit hadden afgesproken met de wolfsvarkentjes.We waren met een prettig gezelschap en hebben veel plezier gehad met elkaar en werden halverwege getrakteerd op een kopje koffie. Jan en Willem Top bedankt.

maria - 28-08-2016 - 18:57

Hallo Jan en Willem,
hierbij nog even een bedankje naar jullie toe. De groep heeft de safari ervaren als een geweldige leuke excursie. Mooie vaartocht, mooie wandeling, gezellige heren die veel wisten te vertellen en op tijd weer stil konden genieten van de natuur.
Een en al lof hoorden wij. Nogmaals dank.
Hartelijke groet uit Leusden en kom ook eens bij ons wandelen,ook erg mooi.
Bep en Henk Vos. ( recreatief wandelen Leusden)

Bep Vos. - 22-08-2016 - 20:45

dinsdagavond met de avondsafari mee mogen varen.
Wat een geweldige belevenis. Na een klein buitje door en onder de regeboog gevaren. Leek een droom. Wat kan een regenbuitje dan leuk zijn.Tijdens de terugwandeling met Jack en Anita maar liefst 7 reeen met kalfjes gespot. Kippenvel. Bedankt allen.

gr. Rene en Anja.

rene en anja - 13-07-2016 - 13:41

Vorig jaar de trip gemist. Nu alvast gereserveerd om binnenkort een tochtje te maken om de mooie omgeving van de Regge vanuit te de Reggepunter te aanschouwen. we zien er naar uit. Albert.

albert - 28-03-2016 - 12:35

Dit is echt een aanrader voor iedereen die rust en mooie natuur kan waarderen! De toelichting die aan boord wordt gegeven is zowel interessant als leuk. De mannen hebben er plezier in en dat merk je. Wij hebben de boottocht als geschenk ontvangen en het was echt fantastisch. Wat is het Vechtdal toch mooi......

Wilfried de Jonge - 04-10-2015 - 19:45


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »